Kako djeluje alkotest za gorivne ćelije?
Kako djeluje alkotest za gorivne ćelije?

Video: Kako djeluje alkotest za gorivne ćelije?

Video: Kako djeluje alkotest za gorivne ćelije?
Video: Deda i Alkotest 2024, Svibanj
Anonim

Gorivna ćelija senzori se oslanjaju na elektrokemijski proces koji oksidira alkohol u uzorku daha i proizvodi električnu struju koju alkotest mjere za određivanje BAC-a. Elektroni teku kroz žicu s platinastih elektroda i otkrivaju BAC.

Isto tako, ljudi pitaju, koliko dugo nakon pijenja mogu proći alkotest?

Dakle, ako je BAC osobe 0,08 (što je zakonsko ograničenje za vožnju), to je htjeti potrebno je više od 5 sati da se ukloni piće u potpunosti. A alkotest mjeri krv alkohol koncentracija iz uzorka daha osobe. A alkotest test limenka biti pozitivan do 12 sati nakon alkoholičar piće se konzumira.

Slično, kako alkotest radi u vašem automobilu? Blokada paljenja ili alkotest za auto sprječava pijane vozače da voze njihovo vozilo . The uređaj je spojen na svoje vozilo , a ima unaprijed postavljenu razinu za koncentraciju alkohola u krvi (BAC) određenu pomoću tvoj država. Ako pušeš u to kad završiš the postaviti granicu, svoje vozilo neće početi.

Što u ovom slučaju znače brojevi alkotesta?

Da sredstva , ako netko puše.08 ili više u odnosu na a alkotest test, smatraju se previše pijanima da bi vozili. Broj na alkotest odnosi se na koncentraciju alkohola u krvi (ponekad se naziva i sadržaj alkohola u krvi ili BAC).

Koja je granica testa za alkotest?

Stoga bi se žene trebale pozvati na ženski grafikon. Sve države su postavile 0,08% koncentraciju alkohola u krvi (BAC) kao legalnu ograničiti za vožnju pod utjecajem. Za komercijalne vozače, BAC od 0,04% može rezultirati osudom na DUI diljem zemlje.

Preporučeni: