Možete li voziti automobil sa slomljenom ručnom kočnicom?
Možete li voziti automobil sa slomljenom ručnom kočnicom?

Video: Možete li voziti automobil sa slomljenom ručnom kočnicom?

Video: Možete li voziti automobil sa slomljenom ručnom kočnicom?
Video: Greške s menjačem koje nas skupo koštaju 2024, Svibanj
Anonim

Ručna kočnica prvenstveno se koristi za zaustavljanje a automobil na nagibu kada vas želite olakšati papučice kočnice ili tijekom parkiranja. Dugo kao vas ne zaboravite staviti automobil u brzini za vrijeme parkiranja bismo nema problema. Pa ako vas želite ispravan etički odgovor onda ne, nije sigurno voziti okolo bez a ručna kočnica.

Slijedom toga, možete li voziti s pokvarenom parkirnom kočnicom?

Čini ne voziti ako Parkirna kočnica je angažiran Ako je Parkirna kočnica otpusni kabel je slomljen , čini ne voziti vozilo. Ovaj limenka uzrokovati veliku štetu ne samo ručna kočnica , ali cijeli kočioni sustav.

Slično, kako znate da vam je ručna kočnica pokvarena? Simptomi lošeg ili neispravnog kabela za otpuštanje parkirne kočnice

  1. Parkirna kočnica se neće pomaknuti. Nakon što ste postavili parkirnu kočnicu, ako se ne otkači, velika je vjerojatnost da je puknuo kabel za otpuštanje parkirne kočnice.
  2. Povucite vozila.
  3. Razlozi otkaza kabela za otpuštanje parkirne kočnice.
  4. Nemojte voziti ako je parkirna kočnica aktivirana.

Nakon toga postavlja se pitanje što se događa ako vozite s ručnom kočnicom?

Kada ti voziš sa Parkirna kočnica čak i djelomično uključen na nekoliko milja, moguće je iskriviti bubanj ili disk. Ili ako se kočnice stvarno pregriju, vas može čak uzrokovati da ljepilo obloge pokvari, a obloge popucaju ili se čak odvoje od jastučića ili kočionih papučica. I to bi trebalo popraviti.

Možete li voziti bez parkirne kočnice?

A Parkirna kočnica je kotač kočnica . Pa da čini prijaviti se Parkirna kočnica . Automobil se NE MOŽE certificirati bez e- kočnica , dakle vas automobil se ne može smatrati vrijednim ceste ako nije u funkciji.

Preporučeni: