Je li Tevin Coleman ozlijeđen?
Je li Tevin Coleman ozlijeđen?

Video: Je li Tevin Coleman ozlijeđen?

Video: Je li Tevin Coleman ozlijeđen?
Video: Tevin Coleman arm injury 2024, Svibanj
Anonim

49ers RB Tevin Coleman Out For Preostatak NFC prvenstva

Coleman je bio objavljen za drugo poluvrijeme, prema FOX -ovom prijenosu nedjeljne utakmice. U ponedjeljak je to rekao glavni trener Kyle Shanahan Coleman iščašio rame, ali da još uvijek ima priliku igrati u Super Bowlu

Također se postavlja pitanje je li Coleman ozlijeđen?

Coleman se bavio ramenom ozljeda otkako je odveden u NFC Championship Game. "Bili su pozitivni rezultati pa ćemo vidjeti kakav će biti sljedeći tjedan, ali danas nije mogao ići", rekao je Shanahan nakon što je spomenuo da Coleman je barem sudjelovao u prolazima.

Drugo, je li Tevin Coleman praksa? San Francisco 49ers RB Tevin Coleman (rame) nije sudjelovao u praksa Srijeda, 22. siječnja. 49ersi nisu održali a praksa Srijeda, pa ovo je procjena. Sastanite se: 49ersi su optimistični Colemanovu status za Super Bowl LIV, no možda je to odluka u vrijeme igre.

Slično, u kojoj je četvrtini Tevin Coleman ozlijeđen?

Tevin Coleman napustio pobjedu San Francisca u utakmici 37-20 NFC prvenstva nad Green Bay Packersima nakon što je zadobio rame ozljeda u drugom četvrtina . Momčad ga je isključila do kraja utakmice za početak drugog poluvremena.

Zašto je Tevin Coleman upitan?

Unatoč tome što cijeli tjedan ne vježbate, trčite unatrag Tevin Coleman bio je naveden kao ' upitno ' s ozljedom ramena. Nijedan drugi igrač 49ersa nije bio na toj prijavi ozljede. Trkač je doista imao uloške i prošao je istezanje s ekipom prije nego što se povukao na bočno polje kako bi nastavio s rehabilitacijom na ramenu.