Koliki je jaz na svjećici Champion?
Koliki je jaz na svjećici Champion?

Video: Koliki je jaz na svjećici Champion?

Video: Koliki je jaz na svjećici Champion?
Video: HITNA VEST! - RUSKE SNAGE USLE SU U KIJEV!: Zelenski MOLI Putina za PREKID Vaatre! 2024, Travanj
Anonim

The praznina postavke su različite za svako vozilo, ali većina je negdje između 0,028 "i 060". Posavjetujte se s korisničkim priručnikom ili Prvak ® katalog kako biste pronašli preporučene postavke za vozilo na kojem radite.

Koliki bi onda jaz trebao biti između mojih svjećica?

Također, razmak svjećica bi trebao nikada ne prelazi. 055 osim ako ih proizvođač nije unaprijed postavio. Razmak svjećice je gdje svjećica iskra pražnjenje je dizajnirano da se odvija. Na konvencionalnom svječica , to je područje između središta i uzemljene elektrode.

Osim toga, dolaze li Champion svjećice unaprijed razmaknute? Ako je potrebno, postavite praznina na novom svječica prije nego što ga instalirate. Danas, Svjećice Champion dolaze unaprijed , eliminirajući potrebu za ovim korakom većinu puta.

S obzirom na to, koliki je jaz na Champion svjećicama rj19lm?

Postoje zapravo jednostavne tvornice praznina je 0,029 " - 0,033", navedeni idealni os 0,030 ". Bolje je ići s vrlo malo manjim od idealnog praznina (pokušajte za 0,029 "-0,030") nego s nešto većim od idealnog praznina , jer s vremenom to praznina lagano će se otvoriti. Zašto Hemi ima 2 svjećice ?

Što odgovara svjećici Champions cj8?

Ovaj Prvak mali motor svječica s elektrodom od bakrene jezgre osigurava povećanu vodljivost i kontrolu topline za vrhunsko sveukupno trošenje. Kompatibilan je s aplikacijama za osobna vozila, Powersports, travnjak i vrt, snijeg i brodove.

Preporučeni: