Možete li upaliti crveno svjetlo na Floridi?
Možete li upaliti crveno svjetlo na Floridi?

Video: Možete li upaliti crveno svjetlo na Floridi?

Video: Možete li upaliti crveno svjetlo na Floridi?
Video: U NJEMAČKOJ SVE SMO OBIŠLI PA I ONE KUĆE SA ONIM CRVENIM SVJETLIMA 2024, Svibanj
Anonim

The Florida U priručniku za vozače navodi se da se vozači moraju "potpuno zaustaviti na označenoj zaustavnoj liniji ili prije nego što krenu na pješački prijelaz ili raskrižje. Nakon zaustavljanja, vas svibanj skretanje pravo na Crvena najviše raskrižja ako je put čist " - iznimka su raskrižja koja prikazuju" NE SKRETANJE NA CRVENA "znak.

Slijedom toga, možete li napraviti U upaliti crveno svjetlo na Floridi?

Tim Frith iz Florida Ophodnja na autocesti. "Da crveno svjetlo priča vas zaustaviti, prekinuti kretanje ", rekao je Frith." Izrada U - upali crveno svjetlo je nepoštivanje a promet kontrolni uređaj." Desno skretanje na Crvena , ako dopušteno na raskrižju, dopušteno je samo s vanjske trake.

Osim toga, što se smatra crvenim svjetlom na Floridi? Ne postoji točna definicija o čemu predstavlja crveno svjetlo , ali opće je pravilo da su ljudi obično krivi trčanje crvenog ako njihovo vozilo nije potpuno prošlo bijelu zaustavnu traku kada se svjetlo prelazi iz žute u Crvena.

Imajući to na umu, je li legalno uključiti crveno svjetlo?

Osim ako nije drugačije označeno, okrećući se točno u a crveno svjetlo je pravni . Samo zato što je tako pravni međutim, to ne znači da je ovo besplatan pristup skretanje ako je na raskrižju. Kako bi svi bili na sigurnom, tri su opća načela kojih se morate pridržavati prije ulaska u raskrižje.

Možete li upaliti crveno u Orlandu?

ORLANDO , Fla. Prije svega, da. Vozači smiju skrenuti desno skretanje s 'lijeve' desne strane okrećući se traka kod a Crvena svjetlo - ali baš kao i skretanje desno skretanje s jednog prava okrećući se lane, moraju se pridržavati nekoliko pravila. Ista pravila vrijede za pravljenje u bilo kojoj traci na a Crvena svjetlo.

Preporučeni: