Sadržaj:

Kako staviti naljepnicu na prozor?
Kako staviti naljepnicu na prozor?

Video: Kako staviti naljepnicu na prozor?

Video: Kako staviti naljepnicu na prozor?
Video: Uputstvo za ljepljenje naljepnice na ravnu površinu 2024, Svibanj
Anonim

Kako primijeniti naljepnice na prozorima automobila

  1. Odaberite prave uvjete. Primijenite preslikač na toplom, suhom danu ili u garaži.
  2. Očistite staklo blagim sapunom i vodom.
  3. Sastavite pravi alat za posao: ljepljivu traku, gumicu (ili kreditnu karticu) i nož.
  4. Staviti the preslikač gdje želite.
  5. Gumbom ili kreditnom karticom pritisnite podlogu.

Osim toga, idu li naljepnice na prozorima izvana?

Naljepnice za prozore – Naljepnica je baš kako zvuči. Naljepnice za prozore – Naljepnice za prozore svi imaju neku vrstu ljepljive podloge koja je zalijepljena za a prozor . To se može učiniti na vani , unutra ili čak iz unutra okrenuti prema van (ova posljednja opcija se zove unutra staklo”i opisano je u nastavku).

Također znajte, mogu li staviti naljepnice na stražnji prozor? Naljepnice ili drugi netransparentni materijali su dopušteni stražnji prozor ako the vozilo ima vanjske retrovizore s obje strane i naljepnice su zajedno the obod bez ometanja the središte Prozor.

Slično, gdje je najbolje mjesto za staviti naljepnicu za automobil?

Za mnoge ljude, najbolje mjesto za staviti naljepnice na a automobil bi se nalazila na unutarnjoj strani stražnjeg stakla, što bi mu omogućilo da vidi kada se automobil se kreće. Međutim, neki bi ljudi mogli razmišljati o bočnom prozoru, dok bi se drugi radije držali vanjske strane vozila.

Kako stavljate naljepnice na sapun i vodu?

4. savjet: Upotrijebite vlažnu metodu koju možete primijeniti većina manjih naljepnice bez korištenja voda , ali za velike i vrlo velike naljepnice ovaj trik spašava život. Nakon čišćenja površine, ponovno navlažite područje pomoću boce s raspršivačem i otopine od oko 5% sapun / 95% voda . Prijavite se naljepnicu dok je područje još mokro.

Preporučeni: