Kako postaviti tempomat na Chevy Silverado iz 2007. godine?
Kako postaviti tempomat na Chevy Silverado iz 2007. godine?

Video: Kako postaviti tempomat na Chevy Silverado iz 2007. godine?

Video: Kako postaviti tempomat na Chevy Silverado iz 2007. godine?
Video: Обзор Chevy Silverado 2500HD 2007 года | 2007-2013 гг. 2024, Svibanj
Anonim

Pritisnite papučicu gasa i držite je na željenoj brzini. Pritisni " SET "koji se nalazi lijevo od upravljača. Sklonite nogu s papučice gasa do postavljen brzina. Uzmi svoj Silverado ovlaštenom Chevy zastupnik ili mehaničar ako tempomat ne uspijeva se angažirati.

Na ovaj način, kako postaviti tempomat na Chevy?

Za uključivanje značajke pritisnite Tempomat Tipka ON/OFF na upravljaču. Kad je sustav uključen, vidjet ćete bijeli ADAPTIVE TEMPOMAT ikona na zaslonu klastera. Za odabir a krstarenje brzinu, pritisnite SET gumb tijekom vožnje željenom brzinom.

Slično, gdje je osigurač za tempomat? The osigurač za tempomat se obično nalazi u osigurač ploča koja se nalazi ispod upravljača. Uklonite poklopac osigurač panel i locirajte osigurač za tempomat koristiti osigurač dijagram na osigurač ploča.

Slično, postavlja se pitanje zašto tempomat ne radi?

Kada je osigurač za tempomat udarci, tempomat prestat će radeći sveukupno. Vozilo tempomat može prestati radeći ako vakuumski aktuator ima prestao raditi ili ako je došlo do oštećenja vakuumskih crijeva. Sustav također može otkazati ako je pokidan kabel koji povezuje aktuator s leptirom za gas.

Kontrolira li prekidač kočionog svjetla tempomat?

Također, ako je vaš prekidač svjetla kočnice je loše, tvoje tempomat neće raditi kako treba. The tempomat trebao bi se isključiti ako stop-svjetla ići-loše sklopka neće to učiniti. The sklopka može zapravo škljocnuti na svoje mjesto bez upotrebe ikakvih alata.

Preporučeni: