Možete li pokrenuti push start automobil?
Možete li pokrenuti push start automobil?

Video: Možete li pokrenuti push start automobil?

Video: Možete li pokrenuti push start automobil?
Video: Как установить СТАРТ / СТОП кнопку в Авто.Установка кнопки start stop. 2024, Svibanj
Anonim

Spajanjem na svoj automobili baterija, možeš napajanje elektronike u automobil , kao i starter, za pokretanje. Jednostavno pričvrstite jump box na bateriju, a zatim uđite u automobil s vašim FOB-om bez ključa u vašem posjedu, pritisnite početak gumb i trebao bi početak pravo gore.

Slijedom toga, možete li brzo pokrenuti automobil s elektroničkim paljenjem?

Čini ipak imajte na umu da ako ili automobil ima potpuno elektroničko paljenje sustav, općenito se to ne preporučuje ti skočiti start jer prespojni kabeli mogu oštetiti paljenje sustav. Kao takvi pobrinite se za to vas i donatora vozilo su sigurne za proces pokretanja.

Drugo, je li loše pokrenuti automobil? Ako ti push start the automobil , može se dogoditi da motor pumpa gorivo u svoj ispušni razvodnik prije nego što je došlo do paljenja. Ovo gorivo može eksplodirati u ispušnim plinovima i oštetiti vaš katalizator. Pa ako dođete u rijetku situaciju, to je vruće automobil navika početak više pričekajte dok se ne ohladi.

Također se postavlja pitanje možete li pokrenuti automobil s potpuno ispražnjenom baterijom?

Automobili mogu biti gurnuti -počeo se i vraćati unatrag! Jednostavno postavite prijenos unatrag umjesto prvog ili drugog i gurnuti the automobil unazad. A automobil s potpuno ispražnjenom baterijom često ne može biti gurnuti -započeo.

Da li pojačavanje automobila šteti bateriji?

Jednostavan odgovor je da; šteta pri startu je stvarna. No, to je malo kompliciranije jer je vjerojatnost oštećenja povezana s dobi vozila i načinom na koji su otpušteni "mrtvi" baterija je.

Preporučeni: