Je li protuzakonito izbaciti ruku kroz prozor?
Je li protuzakonito izbaciti ruku kroz prozor?

Video: Je li protuzakonito izbaciti ruku kroz prozor?

Video: Je li protuzakonito izbaciti ruku kroz prozor?
Video: ispao Srboljub kroz prozor 2024, Svibanj
Anonim

O. U redu je zalijepi svoje ruka kroz prozor , Don, ali postaje opasnost za sigurnost kada ga potpuno produžite i riskirate da vas udari drugo vozilo, rekla je službenica kalifornijske patrole na autocesti Denise Quesada. Međutim, to je protuzakonito baciti bilo što van svoje automobil prozor budući da je to smeće.

Isto tako, ljudi se pitaju, je li protuzakonito gurnuti noge kroz prozor?

Odgovor: Ne postoji zakon koji zabranjuje putnicima da se smještaju njihova stopala na instrument tabli dok je vozilo u pokretu. Međutim, putnici koji su stavili njihova stopala gore u selidbeno vozilo moglo biti stavljajući sebe u još većoj opasnosti od ozljeda u slučaju sudara.

Slično, je li u redu nasloniti lijevi lakat na otvoreni prozor? Dok se vozite, a .to je u redu da nasloniš lijevi lakat na otvoreni prozor , dugo kao tvoja lijeva ruka je još uvijek na upravljaču. c. ne biste trebali naslonite lijevi lakat na otvoreni prozor ?

Shodno tome, je li u Australiji protuzakonito voziti s rukom kroz prozor?

Sve države diljem Australija zabraniti vozačima i putnicima da stavljaju udove van od prozora a prekršaj može doći a velika globa. Ispružite ruke od a vozila prozor je a veliko ne ne, prema državnim zakonima.

Je li protuzakonito voziti se bez razloga?

Ali ipak je ilegalno voziti bez na leasta prednjem braniku u većini država. Istina, postoje Ne saveznih zakona o tome, ali u većini država još uvijek možete dobiti kaznu vozeći se okolo jedan, kaže legalbeagle.com. To ima samo smisla jer je branik tu da zaštiti vas i druge od nesreća s niskim utjecajem.

Preporučeni: